Ομαδικη Θεραπεια Gestalt

Ομαδική Θεραπεία GestaltΔημήτρης Τζαχάνης

Οκτώβριος 2019 – Ιούνιος 2020. Τετάρτες 19.30 – 22.00. Έναρξη 9 Οκτωβρίου

“…ο κόσμος ήταν εύκολος. Ένας απλός παλμός.” – Γ. Σεφέρης

Η ομάδα Gestalt του ινστιτούτου προσκαλεί κάθε τολμηρό να ξεκινήσει ένα ταξίδι με προορισμό τον εαυτό, αφετηρία την παρουσία στο εδώ και τώρα και με συνοδοιπόρους τους άλλους και την επαφή με την πραγματικότητα!

Σε αυτό το ταξίδι ας αφήσουμε τα μπαγκάζια του παρελθόντος… τα επαναλαμβανόμενα γνωστά συναισθήματα, τις ίδιες παγιωμένες σκέψεις και πεποιθήσεις, το αποξενωμένο σώμα… και ας επιτρέψουμε στη σοφία της στιγμής να μας συγ-κινήσει και εμπνεύσει να μας ανακαλύψουμε ξανά! Αυθόρμητα, άμεσα, με χώρο για πειραματισμό, πολλά λάθη(!) και με πυξίδα την προσωπική μας αλήθεια. Σημαντικό στοιχείο των συναντήσεων θα αποτελέσει η έμφαση στην επίγνωση του σώματος και των σωματικών μας αισθήσεων καθώς και η απελευθέρωση εντάσεων μέσω βιοενεργειακών και άλλων ασκήσεων και παιχνιδιών.

Η ομαδική θεραπεία Gestalt συναντιέται κάθε βδομάδα και η διάρκειά της είναι 2,5 ώρες. Ενώ η ομάδα έχει δημιουργηθεί για να συμπληρώσει και στηρίξει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων του ινστιτούτου, οι συμμετέχοντες μπορούν να την παρακολουθήσουν και αυτόνομα για την προσωπική τους ανάπτυξη. Η ομάδα θα παραμείνει ανοιχτή για καινούργιες συμμετοχές για λίγο διάστημα από την έναρξή της. Για δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με τον συντονιστή.


Εισαγωγική Παρουσίαση του Προγράμματος Gestalt & Θεραπεία του Τραύματος

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, 20.00 – 22.00 – Είσοδος Ελεύθερη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s