Ομαδες

Ομαδική Θεραπεία GestaltΔημήτρης Τζαχάνης

Ομάδα Θεωρίας & Θεραπείας Gestalt Αθήνα

Οκτώβριος 2019 – Ιούνιος 2020. Τετάρτες 19.30 – 22.00. Έναρξη 9 Οκτωβρίου

“…ο κόσμος ήταν εύκολος. Ένας απλός παλμός.” – Γ. Σεφέρης

Η ομάδα Gestalt του ινστιτούτου προσκαλεί κάθε τολμηρό να ξεκινήσει ένα ταξίδι με προορισμό τον εαυτό, αφετηρία την παρουσία στο εδώ και τώρα και με συνοδοιπόρους τους άλλους και την επαφή με την πραγματικότητα!

Σε αυτό το ταξίδι ας αφήσουμε τα μπαγκάζια του παρελθόντος… τα επαναλαμβανόμενα γνωστά συναισθήματα, τις ίδιες παγιωμένες σκέψεις και πεποιθήσεις, το αποξενωμένο σώμα… και ας επιτρέψουμε στη σοφία της στιγμής να μας συγ-κινήσει και εμπνεύσει να μας ανακαλύψουμε ξανά! Αυθόρμητα, άμεσα, με χώρο για πειραματισμό, πολλά λάθη(!) και με πυξίδα την προσωπική μας αλήθεια. Σημαντικό στοιχείο των συναντήσεων θα αποτελέσει η έμφαση στην επίγνωση του σώματος και των σωματικών μας αισθήσεων καθώς και η απελευθέρωση εντάσεων μέσω βιοενεργειακών και άλλων ασκήσεων και παιχνιδιών.

Η ομαδική θεραπεία Gestalt συναντιέται κάθε βδομάδα και η διάρκειά της είναι 2,5 ώρες. Ενώ η ομάδα έχει δημιουργηθεί για να συμπληρώσει και στηρίξει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων του ινστιτούτου, οι συμμετέχοντες μπορούν να την παρακολουθήσουν και αυτόνομα για την προσωπική τους ανάπτυξη. Η ομάδα θα παραμείνει ανοιχτή για καινούργιες συμμετοχές για λίγο διάστημα από την έναρξή της. Για δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με τον συντονιστή.

Κόστος: 90€+ΦΠΑ/μήνα