Οι Συνεργατες μας

Lenny Ravich

Ο Lenny Ravich είναι ο διευθυντής του Gestalt Institute of Tel Aviv και εργάζεται ως θεραπευτής και εκπαιδευτής Gestalt με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, συντονίζοντας σεμινάρια και δίνοντας ομιλίες σε όλο τον κόσμο. Εκπαιδεύτηκε στη θεραπεία Gestalt από το Gestalt Institute of New Orleans το 1985. Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Λογοτεχνίας από το Emerson College της Βοστώνης και μεταπτυχιακού στην Εκπαίδευση από το Samford University της Alabama.

(more…)

Ριν Αριμουρα

Η Ριν Αριμούρα είναι εκπαιδεύτρια θεραπείας Gestalt και εκπαιδεύτρια θεραπείας Focusing, πιστοποιημένη από το The Focusing Institute των ΗΠΑ. Είναι η τωρινή πρόεδρος του GAFnet (Gestalt Art Focusing net). Ασχολείται με τη θεραπεία Gestalt και τη θεραπεία Gestalt Focusing εδώ και 15 χρόνια και παράλληλα εργάζεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας σε ψυχιατρικές κλινικές, σχολεία και επιχειρήσεις. (more…)

Seiji Yamamoto

Ο Seiji Yamamoto είναι ψυχοθεραπευτής και εκπαιδευτής Gestalt όπως και ψυχοθεραπευτής και εκπαιδευτής Focusing αναγνωρισμένος από το Focusing Institute. Έχει περισσότερο από 15 χρόνια ψυχοθεραπευτικής εμπειρίας και σήμερα πλέον χρησιμοποιεί τις δύο προσεγγίσεις συνδυαστικά. (more…)

Fumi Nakayama

Η Fumi Nakayama είναι θεραπεύτρια Gestalt, μέλος της Ιαπωνικής Εταιρείας Θεραπείας Gestalt (JAGT) και γραμματέας του Gestalt Network Japan. Συντονίζει θεραπευτικές ομάδες και σεμινάρια στο Τόκιο. Την ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο τρόπος αξιοποίησης του σώματος ως μέσο σωματικής και ψυχικής υγείας, εργαλείο υποστήριξης των θεραπευόμενων, όπως και προσωπικής ανάπτυξης. Αυτήν τη στιγμή εκπαιδεύεται στη Σωματική Ψυχοθεραπεία με τον Haruki Niekawa. Έχει σπουδάσει επίσης Δυτική Ιστορία στο πανεπιστήμιο του Kagoshima. (more…)

Κωνσταντίνος Νίκου

Κωνσταντίνος Νίκου

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας /Ψυχοθεραπευτής.

Επαγγελματική Εμπειρία:

Ο Κωνσταντίνος Νίκου εργάζεται ιδιωτικά και έχει 10ετη Κλινική Εμπειρία σε ατομικές και ομαδικές συνεδρίες με αντικείμενο την ψυχολογική υποστήριξη, τη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία.

Έχει συνεργαστεί με επιτυχία με το φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι φίλοι του Παιδιού» ως βοηθός συντονιστής ομάδας Ψυχολογικής Υποστήριξης ανύπαντρων μητέρων, κατά το διάστημα 2006-2008.

Επίσης, έχει συνεργαστεί με την Αστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Γραμμή Ζωής», όπου εργάστηκε στην Ψυχολογική Υποστήριξη Ηλικιωμένων, την περίοδο 2010-2012.

(more…)