Οι Συνεργατες μας

Lenny Ravich

Ο Lenny Ravich είναι ο διευθυντής του Gestalt Institute of Tel Aviv και εργάζεται ως θεραπευτής και εκπαιδευτής Gestalt με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, συντονίζοντας σεμινάρια και δίνοντας ομιλίες σε όλο τον κόσμο. Εκπαιδεύτηκε στη θεραπεία Gestalt από το Gestalt Institute of New Orleans το 1985. Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Λογοτεχνίας από το Emerson College της Βοστώνης και μεταπτυχιακού στην Εκπαίδευση από το Samford University της Alabama.

(more…)

Fumi Nakayama

Η Fumi Nakayama είναι θεραπεύτρια Gestalt, μέλος της Ιαπωνικής Εταιρείας Θεραπείας Gestalt (JAGT) και γραμματέας του Gestalt Network Japan. Συντονίζει θεραπευτικές ομάδες και σεμινάρια στο Τόκιο. Την ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο τρόπος αξιοποίησης του σώματος ως μέσο σωματικής και ψυχικής υγείας, εργαλείο υποστήριξης των θεραπευόμενων, όπως και προσωπικής ανάπτυξης. Αυτήν τη στιγμή εκπαιδεύεται στη Σωματική Ψυχοθεραπεία με τον Haruki Niekawa. Έχει σπουδάσει επίσης Δυτική Ιστορία στο πανεπιστήμιο του Kagoshima. (more…)

Olaf Trapp

Ο Olaf Trapp είναι πιστοποιημένος και διεθνώς αναγνωρισμένος Βιοενεργειακός Ψυχοθεραπευτής, με 35 χρόνια εμπειρίας πάνω στη δουλειά με το σώμα. Διδάσκει σε σεμινάρια σωματικής ψυχοθεραπείας σε όλο τον κόσμο: Αμερική, Χιλή, Ρωσία, Πολωνία, Λιθουανία, Σλοβενία, Βουλγαρία, Σερβία. Έχει διατελέσει ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Βιοενεργειακής Ανάλυσης από το 2011 έως το 2017 και σήμερα είναι αντιπρόεδρος με καθήκοντα προέδρου. (more…)

Morit Heitzler

Η Morit Heitzler είναι συνθετική-σωματική ψυχοθεραπεύτρια, επόπτρια και εκπαιδεύτρια με πολυετή εμπειρία. Εκπαιδεύτηκε στη Σωματική Ψυχοθεραπεία από το Chiron Centre for Body Psychotherapy, London και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία (MSc) από το Metanoia Institute/Middlesex University. Έχει (more…)

Seiji Yamamoto

Ο Seiji Yamamoto είναι ψυχοθεραπευτής και εκπαιδευτής Gestalt όπως και ψυχοθεραπευτής και εκπαιδευτής Focusing αναγνωρισμένος από το Focusing Institute. Έχει περισσότερο από 15 χρόνια ψυχοθεραπευτικής εμπειρίας και σήμερα πλέον χρησιμοποιεί τις δύο προσεγγίσεις συνδυαστικά. (more…)

Anselm Kicher

Ο Anselm Kicher είναι Ραϊχικός Ψυχοθεραπευτής, πιστοποιημένο μέλος της Αυστριακής και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Σωματικής Ψυχοθεραπείας και μαθητής πρώτης γενιάς της Εύας Ράιχ. Εργάζεται ως ψυχοθεραπευτής για παραπάνω από 30 χρόνια. Γεννημένος το 1947, οι πρώτες του σπουδές ήταν στα οικονομικά, αλλά αφού ξεκίνησε τη προσωπική του ψυχοθεραπεία, αποφάσισε να αλλάζει κατεύθυνση. (more…)

Michael Soth

Ο Michael Soth είναι ένας Συνθετικός-Σχεσιακός Σωματικός Ψυχοθεραπευτής, εκπαιδευτής και επόπτης . Έχει ως βάση την Οξφόρδη της Αγγλίας με 30 χρόνια εμπειρίας εργασίας και διδασκαλίας συνθετικής προσέγγισης. Αρχικά εκπαιδεύτηκε στο Chiron Centre for Body Psychotherapy στο Λονδίνο, όπου δούλεψε αργότερα ως Διευθυντής Εκπαίδευσης για 18 χρόνια.

(more…)

Ελενη Πανιτσκα

Η Ελένη Πανίτσκα είναι πιστοποιημένη advanced Rolfer, δασκάλα κίνησης και ειδικευμένη στην Κρανιοϊερή θεραπεία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία. Εκεί σπούδασε αρχικά κλασικό χορό, χορογραφία, ανάλυση και γραφή της κίνησης (Labanotation). Αργότερα, γνώρισε, μέσα από την προσωπική της θεραπεία, την Thérèse Bertherat, η οποία επινόησε μια τεχνική γνωστή ως Αντιγυμναστική. (more…)

Ριν Αριμουρα

Η Ριν Αριμούρα είναι εκπαιδεύτρια θεραπείας Gestalt και εκπαιδεύτρια θεραπείας Focusing, πιστοποιημένη από το The Focusing Institute των ΗΠΑ. Είναι η τωρινή πρόεδρος του GAFnet (Gestalt Art Focusing net). Ασχολείται με τη θεραπεία Gestalt και τη θεραπεία Gestalt Focusing εδώ και 15 χρόνια και παράλληλα εργάζεται ως σύμβουλος ψυχικής υγείας σε ψυχιατρικές κλινικές, σχολεία και επιχειρήσεις. (more…)

Alex Sternick

O Alex Sternick είναι διεθνώς αναγνωρισμένος δάσκαλος της Τέχνης της Ασυναρτησίας και της Γελωτοθεραπείας. Αυτήν τη στιγμή, είναι Καθηγητής της τεχνικής των Gibberish στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Εφαρμοσμένης Θετικής Ψυχολογίας στο Bucks New University της Αγγλίας. Είναι, επίσης, πτυχιούχος κλινικής διατροφολογίας (BSc). Ο Alex Sternick ήταν ο πρωτοπόρος των ομάδων γιόγκας γέλιου στο Ισραήλ, τις οποίες συντονίζει με επιτυχία μέχρι σήμερα.

(more…)